CRYSTAL POOL DEW POMPA

CRYSTAL POOL DEW POMPA

Crystal Pool DEW Pompa Ürünümüzün İmalatı ve Satışı Devam Etmektedir.

Yüzme havuzlarının kalbi olarak tanımlayabileceğimiz havuz pompaları negatif basınç yaratarak suyu emme kabiliyetine sahip kendinden emişli santrifüj pompalardır.
Havuz ölçülerinin belirlenmesi ve tıoplam su miktarı ile birlikte havuz projelendirme pompa seçimi ile başlar. Havuz pompaları düşük basınçlı yüksek debili pompalardır. Yanlış pompa seçimi suyun fiziksel ve kimyasal kalitesini belirlediği unutulmamalıdır.
Havuz pompaları asla susuz çalıştırılmamalıdır.
Havuz pomaları genellikle ön filte grubuna sahip olup ön filtre sepetinin düzenli temizliği pompanın verimli çalışması açısından çok önemlidir.
Crystalpool havuz pompaları düşük enerji, yüksek verimli, monoblok gövdeli ve kullanıcı dostu olarak dizayn edilmiştir. Crystalpool havuz pompaları kesintisiz çalışma özelliğine sahiptir. 
 Havuz pompaları seçiminde elektrik motoru ile beraber standartlara uyum ve enerji tasarruflu ve yüksek verimlilik pompaların seçimi önemlidir
Havuz pompaları hakkında bu çok kısa bilgilendirmenin ötesinde detaylı bilgi almak, fiyat ya da doğru malzeme seçimlerini yapmak için firmamız ile iletişime geçebilir Havuz pompaları hakkında bilgi alabilir ve teknik kadromuza danışabilirsiniz.
 
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı